Arany kezelés, ha fiatalodni akar

Salon Van Mademoiselle_Budapest-portal1

 
A kezelésnél 24 karátos arany lemezeket (pelyheket) használunk fel,  melyek 99,9% tiszta aranyat és 0,1 % ezüstöt tartalmaznak. Ez az anyag teljesen vegytiszta, adalékanyag mentes.

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság, és az energia szimbóluma. Az arany alapanyag, amelyet ma már az orvostudomány, plasztikai sebészet és szépségipar is nagy sikerrel alkalmaz.

Az idegrendszerre tett jótékony hatása mellett óvja az ízületeket, idegpályákat, szabályozza a szívritmust. Mint orvosi fém, használják beültetett protézisekben, fogsor kiegészítőkben. A plasztikai sebészet aranyhálóként használja hasfal plasztikánál, és a bőrszövetekbe behúzva a bőrszövet megerősítésére, feszesítésére.

Az aranyra rendkívül jól reagál a szervezet. Az arany háló behúzása esetén a háló körül elasztikus szövetek és új erecskék keletkeznek. Így a bőr tápanyag és oxigén ellátása is nagy mértékben javul.
 
Az arany hatása a bőrre :
– stimulálja a bőr biokémiai folyamatait, úgy mint sejtosztodás, kollagén-elasztin szintézis, ránctalanítás, feszesítés. Kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetéseben, rugalmasságának, feszességének megőrzésében.
 
Alkalmazása a kezelés során: Arctisztítás, liposzóma  szérum és anti-aging koktail hyaluronsavval, aranylemez felhelyezés, ultrahangozás, bemasszírozás.   

Ha megszépülni és fiatalodni vágyik, szeretettel várom szalonunkban!
 
Van

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner