Befektetés

economy

VIP befektetők

Mit csináljunk 10 millióval? Ez a befektetési nagyságrend már exkluzív megoldásokat nyit meg. Olyanokat, amikkel a profik keresnek sokat. Természetesen nem az országban és nem forintban. Minimum egyszeri 5 millió Ft, vagy rendszeres évi 1-2 millió Ft és már nyilnak a biztonságos és magas hozamú VIP megoldások! 

Számlavezetés

"Ön kinél bankol?" Kérdezi az egyik bank reklámja. Ön hogyan választott bankot? Ott ragadt a legnagyobbnál? Vagy a legközelebbi bankfiókba ment be? Vagy ahol lehet parkolni? Valószínű sok pénzt dob ki az ablakon. Nincs tuti bank, egyik ebben jó, a másik abban. A  saját, vállalkozása igényei szerinti legjobb bankot válassza!

Vagyonképzés

Pénzből lehet sok pénzt terenteni! Ön szerencsés, hogy nem költi el az összes jövedelmét. (akkor Ön férfi és nőtlen!) Jól teszi, a vagyona szépen gyarapodik. De biztonságos és értékálló befektetésekben tartja vagyonát? Folyamatosan menedzseli valaki? Ha nem, akkor a gyarapodás folyamatos vagyon elkopás lehet!

Pénzügyi terv

Az álmok teljesülnek! Életünk során sok mindent szeretnénk elérni, melyhez források kellenek. Ha legalább 15-20 éves időtávlatban gondolkodunk, akkor jól meg tudjuk tervezni pénzügyeinket. Más befektetést igényel olyan cél, amelyet néhány éven belül meg akarunk valósítani. Mást, ha 10-15 év múlva. Szakemberrel közösen készített pénzügyi terv csodákat művel az álmainkkak, a jövőnkkel!

Pénzügyi megoldások

 

Jogi nyilatkozat

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner