InfiniTeam Kft.

infiniteam_logo_budapest_portal

Rendezvény szervezés

Csapatépítés

Tréningek

Magyary Zsolt vagyok, az InfiniTeam Kft. vezetője. Okleveles rekreáció szervezőként 7 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, csapatépítésekkel, tréningekkel és turisztikai animációval. 2012-ben elérkezettnek láttam az időt arra, hogy saját céget alapítsak és kollégáimmal együtt garantáljam partnereimnek a legmagasabb színvonalat. A rendezvényszervezés területén a programok megtervezését, kivitelezését, menedzselését, a folyamatos kapcsolattartást és visszacsatolást ügyfeleink felé, valamint az üzleti megoldásokat egyaránt fontosnak érezzük. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, egy sikeres rendezvény vagy csapatépítés esetén. Folyamatosan megújuló programjainkkal partnereink sikeréért dolgozunk.

Miért minket válasszon? A választ itt megtalálja: http://infiniteam.hu/

Csapatépítés

[[{"fid":"12591","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Csapatépítés","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"Csapatépítés","class":"media-element file-default"}}]]

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességében. Azt pedig már neves szociológusok is sokszor, sok helyen elmondták: a csapatépítésnek, felhőtlennek, vidámnak, konstruktívnak kell lennie, hiszen éppen az a célja, hogy a munkatársai (és ön is) meglássák a csapattagban azokat a tulajdonságokat, értékeket, melyeket az iroda környezetben nincs alkalma megmutatni.

Az Infiniteam csapatépítő tréningjei éppen ilyenek. Valódi élményt nyújtunk, több mint harminc különböző indoor, outdoor, extrém outdoor csapatépítő tréningjeink segítségével. Ha igazán meg akarja ismerni a kollégáit, mindezt élményekkel teli környezetben, akkor nincs más dolga, mint számtalan csapatépítő tréningünk közül kiválasztani azt ami Önnek legjobban tetszik.

 

Elérhetőségeink:

www.infiniteam.hu

1172 Budapest, Kőtelek utca 16.
Telefon: +36 20 929 6050
E-mail: info@infiniteam.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner