Omnium Olajtársaság

Omnium_olajtarsasg_logo_jpg_1

Az Olajtársaság mintaboltjában, kizárólag ellenőrzött hazai termésből, hagyományos eljárással hidegen sajtolt, prémium minőségű, 100% organikus, natív magolajakat vásárolhat, OMNIUM Gourmet márkanévvel. Termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat: aromát, ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket. Ezért minden üveg magában hordozza a mag minden jellegzetességét; illatát, zamatát, gyógyító erejét.

A magyar termelők által termelt, ellenőrzött alapanyagot, kézműves technikával dolgozzuk fel. Nem kerül az alapanyagba kemikáliával szennyezett mag, nincs szagtalanított olcsóbb olajjal, aromával ízesítve, hígítva. Az kerül palackozásra, amit közvetlenül a magból frissen kipréselünk. Olajainkat sötét üvegekben forgalmazzuk, hogy a fényre érzékeny összetevőket s a mag teljes értékét megőrizzük vásárlóink számára. A gondos odafigyelés, az emberi munka és a válogatott hazai alapanyag emeli az átlag fölé a termékeinket.

Az Omnium Gourmet magolajok – azonkívül, hogy veszélyesen finomak – kiváló Omega bázist képeznek táplálkozásunkban, számos értékes vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak. Antioxidánsai által méregteleníti szervezetünket, gyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, regenerál, lassítja az öregedés folyamatait. Nagy tisztaságú olajaink külsőleg is alkalmazhatóak, a szép haj és a ragyogó bőr érdekében.
Termékeink felhasználhatósága tehát jóval túlmutat a gasztronómián! Ha nem hiszi, járjon utánunk! Várjuk szeretettel egy ínyenc kóstolóra a XIII.ker Balzac utca 48/a szám alatt.
Omnium Gourmet nemcsak ínyenceknek!

Kínálatunk: tökmag-, dió-, mák-, törökmogyoró-, földimogyoró-, mandula-, szezám-, kender-, napraforgó-, repce-, szőlőmag-, lenmagolajon kívül, fűszerolajak, Omega bázisú étolajak és a paleolit táplálkozásban fontos szerepet játszó maglisztek, magok, dukkah.

Cím: Bp XIII. Balzac u. 48/a

Link: www.olajtarsasag.hu

www.facebook.com/pages/Olajtársaság-Omnium

Elérhetőség: info@olajtarsasag.hu

06 20 323 46 98

Nyitva tartás: hétfő – péntek : 13-18h
szombat-vasárnap: zárva

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner