Piac-O-Zoo

piac-o-zoo-budapest-portal-1

A vállalkozást 2015 őszén kezdtük. Több mint 10 éve dolgozom a kisállat felszerelés kereskedelemben és régi álmom volt egy saját üzlet nyitása. Így tavaly úgy döntöttünk a párommal, hogy végre belevágunk. Egyelőre ez az egy üzletünk van, de tervezzük, hogy a jövőben több üzletet is nyissunk.

Minden állat kedves a számunkra, de eddig még "csak" kettő kutyus része az életünknek, nagyon vágyunk még egy Óriás Papagájra.

Ha valaki úgy dönt, hogy megosztja az életét egy kedvenccel, azt mindig az egyén ízlése, pénztárcája, ideje és az életkörülménye dönti el. Mindegy milyen állattal kezdi, az a lényeg hogy szeresse, egy életen át felelős lesz az állatért és próbáljon neki minél jobb, nagyobb életteret adni az állatnak. Ha már megszületett a döntés, akkor megbízható, leinformálható felmenőkkel rendelkező állatot érdemes vásárolni, mert azoknak az állatoknak biztosabb az idegrendszere.  A menhelyes állatnál inkább arra kell figyelni, hogy meg legyenek az élősködök elleni oltásai, szerei, mivel ezek az állatok kóborlásuk során bármivel találkozhatnak.  

Facebook: facebook.com/piacozoo

Cím: 1041 Budapest, Mády Lajos utca 2/a 

E-mail: dobraimuvek@gmail.com

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner