Salon Mademoiselle Van – Vietnámi kozmetika

Salon Van Mademoiselle_LOGO_Zold_budapest-portal_JPG_kicsi

 

Nagyon régóta álmunk volt, hogy egy napon saját szalont nyithassunk, ahol vietnámi masszázs és kozmetika működhet vendégeinknek. Mára boldogan jelenthetjük, hogy ez az álmunk végre valóra vált. Egy gyönyörú és különleges ázsia oázist hoztunk létre a mindig rohanó Budapest tengerében, ahol a vendégek exotikus környezetben relaxálhatnak és pozitív energiákkal feltöltődve távozhatnak.

A kozmetikai kezelések ugyan európai készitményeket választottunk, viszont a mozdulatokban benne van mindaz, amit a vietnámi hagyományunkból hozunk örökségként. A vietnámi masszázs szintén az ősi tradiciót és lépéseket követő eljárás, sok hozzánk forduló vendégünk fizikai nehézségén tudtuk segíteni. Igyekszünk olyan természetes módon dolgozni,így pl. kizárólag biotermékeket választunk, hogy minél közelebb legyünk az ősi, hagyományos az emberrel és természettel eredeti harmóniában lévő folyamatokhoz.

Nálunk teljeskörű bőrápolálásban és gyógyító-, relaxáló masszázsokban lesz része minden vendégünknek.

Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk!

 

Van & Anh

 

Hoang Thi Van Anh vagyok. Vietnamból jöttem. Távolban lévő hazámban az emberek születésüktől kezdve a természet ölében, a növények közelében lehetnek. Sok gyermek még 10 éves kora előtt önvédelmi, testet erősítő gyakorlatok művészetének elsajátításán keresztül már megismerkedhet a világegyetem működésével, az ember és a természet oly szoros kapcsolatával.

Kisgyerek koromtól kezdve a keleti gyógyászattal foglalkozó nagybácsimnál tanulmányoztam a gyógynövényeket, a csakrákat és az akupunktúrás kezeléseket.

Éveken keresztül számos szakmai képzésen elsajátítottam az egészségőrző, masszázsfajtákat vietnámi és külföldi mesterektől és végzem a munkát vietnami orvosokkal pácienseim egészégének megőrzéséért, betegségeik javításáért.

Szeretettel várjuk Önöket a Szalonunkban, ahol a legjobb tudásunk szerint, legjobb szolgáltatásokkal kínálunk minden Kedves Vendégünknek testi megújulást és szépülést.

Anh

 

Címünk:

Budapest, XIII.kerület. Csanády út 26.

Telefon: +36 30 830 5707 és
              +36 30 856 2606

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner