Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

stilushaz_logo_vagott

A Stílusház Lakberendező Iskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldásra váró kérdésekben nem problémát, hanem kihívást látnak.A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

Növendékeink évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon és megmérettetéseken. Az elért eredményekről ittolvashat bővebben.

Tanáraink többsége nem csupán elismert szakember a saját szakterületén, de nagyon jó pedagógiai érzékkel megáldott, igazi elhivatottsággal rendelkező oktató is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, hogy ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és ha kell, személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

2013. szeptembere óta Kreatív Művészeti Magániskolaként működünk és dolgozunk azért, hogy a törvényváltozások következtében megszűnt Lakberendező szakképesítés ne jelentse a szakma teljes megszűnését és legyen lehetőség az utánpótlás nevelésre. Ebben partnerünk a Lakberendezők Országos Szövetségecivil szakmai érdek-képviseleti szervezet.

 

A két éves INTERIOR DESIGNER kurzus mellett több témában indítunk rövidebb programokat egyrészt a lakberendező-tervező szakmához kapcsolódva, másrészt pedig a kreativitást, stílusosságot, lakberendezést szeretők, és a pszichológia, önismeret iránt érdeklődők számára. A vállalkozásmenedzsmenttől a stílustanácsadásig ki-ki megtalálhatja az érdeklődési körének legmegfelelőbb programokat.

Jó böngészést kívánunk!

A Stílusház csapata

 

Képzési helyszín: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.

Ügyfélfogadás: minden szerdán és pénteken 10.00-17.00 óráig a képzés helyszínén

Információ: info@stilushaz.hu
www.stilushaz.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner