Új őszi-téli kollekció a Kamorkánál . . Az északi tengerek hangjai . .

Kamorka_43

A 2016/17-es őszi-téli kollekciót az Észak-Atlanti-óceán tengerpartjai és az ott élő bálnák varázslatos világa inspirálta. A tenger zöld és kék árnyalatai, valamint a parti sziklák, kavicsok szürkés színei is az északi hangulatot elevenítik meg.

A halászok öltözékét idézik a strapabíró, méhviasszal impregnált vízlepergető anyagok, melyek praktikus viseletet nyújtanak a hideg időben, a puha, bundás anyagok pedig átmelegítenek a rideg szélben. A kézzel kötött organikus pamut és gyapjú darabok különféle izgalmas mintákkal színesítik tovább a kollekciót.

Akárcsak korábban, most is hangsúlyosak a védelmet nyújtó kapucnik és magasított nyak megoldások. Elsőként jelennek meg saját tervezésű mintás darabok, melyek a bálnák, világító planktonok és tengeri növények misztikus világába repítenek.

A kicsik számára könnyed, laza sziluettek biztosítják a kényelmes, önfeledt játékot. A kislány és kisfiú modelleken túl számos női darabbal bővült a kollekció, melyek között a lezser, és a nőies vonal is megtalálható.

A nappali viselet mellett már organikus pizsamába is bújhatnak a gyerekek, mivel fontosnak tartjuk, hogy a napi 8-10 órás alvás során is vegyszermentes anyagokkal érintkezzen a bőrük.

 

Kamorka Üzlet:

1137 Budapest, Pozsonyi út 20.

 

Nyitva tartás:

Hétfő-szombat: 10.00-19.00

 

Web: www.kamorka.hu

Webshop: www.kamorka.hu/webshop

Lookbook: http://www.kamorka.hu/hu/lookbook/ss16/

email: kamorka@kamorka.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner