Fázik az erkélyen? Téliesítse!

balkon_téliesítése_megoldas_budapestiek-portalja

Beköszöntött a tél és hideg szeles idő miatt beszorultunk a meleg szobákba. Erkélyünket már nem tudjuk úgy használni, mint azelőtt. A korábbi reggelikkel, beszélgetésekkel a friss levegőn beljebb kerültünk otthonunkba. Nem kell ennek így lennie.

Ha beépítjük nyílászárókkal és fix elemekkel, netán tetőt is húzunk fölé, továbbra is lakható élettér maradhat a hideg – számszerint 6 – hónapokban is. Varázsoljuk erkélyünket kellemes kis meleg helyiséggé. Lakja be egész évben ezt a kis életteret.

Ezen kívül ez értéknövelő beruházásnak számít, tehát üzleti szemlélettel is érdemes végiggondolni mennyit nyerünk vele.

Funkcionálisan használhatjuk étkezőnek, tárolónak, dolgozószobának, gyerekszobának, vagy akár dohányzónak is. A mérettől függően berendezhetjük asztallal, székekkel, fotellel, paddal, tárolókkal, gyerekjátszóba való kis szekrénnyel, hűtővel stb. Használhatunk különböző stílusú és színű anyagokat, függönyöket, sötétítőket. Csak pénztárcánk és ötleteink szabhatnak ennek határt.

Elérhető áron gyártják le a fix és nyitható elemeket. Az acélvázszerkezetre épített fehér műanyag nyílászárók a legpopulárisabbak. Megbízhatóak, igényes látványt nyújtanak és a téli időszakra ezeket ajánljuk a hőszigetelés miatt.

Könnyen kiszámolható hány oldalfalat kell építeni, és tető kell-e. Képzeljük el fix vagy nyitható-buktatható nyílászárókat szeretnénk-e. A bekerülési ár valóban kigazdálkodható.

A könnyed, lapozható üvegfüggönyök eleganciája kicsivel drágább. Ez a változat nem szigetelt, így azt kell végiggondolnunk, akarunk-e télen kiülni egy meleg teával…

erkélytéliesítés_megoldas_budapestiek-portalja

Ha pedig egy ehhez hasonló, de téli hőszigeteléssel ellátott változatot szeretnénk, akkor egy kicsit mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk és választhatjuk a harmónikaajtót. Ez annyiban különbözik a függönytől, hogy az üveglapok keretben vannak.

A kivitelezés alatt a modulok legyártása és beszerelése néhány hét alatt történik meg. Ez idő alatt végigmehetünk egy lakberendező szemével és valami igazán különlegeset is kitalálhatunk, egy olyat, ami igazán illik hozzánk. Válaszhatunk nőies vagy férfias színeket, anyagokat, berendezési tárgyakat.

Karácsonyi ajándéknak sem utolsó!

Keressen meg minket, hogy együtt álmodhassuk meg beépített erkélyét!

 

megoldas.hu/erkelybeepites

erkélytéliesítés_terasztéliesítés_megoldás_budapestiek-portalja

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner