Magyar cég a világ vízpiacán

nano_office_vizadagolo

Energiatakarékos, környezetbarát vízadagolót fejlesztett ki egy magyar vállalkozás, amely az egész világon forradalmasíthatja a vízfogyasztást és végre búcsút inthetünk az ásványvizes palackoknak.

A felelősen gondolkodó társadalmak napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra. A szelektív hulladékgyűjtés, a megújuló energiaforrások mind fontos elemei ennek, kis odafigyeléssel pedig mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy óvjuk környezetünket. Az óceánokban úszó hulladékszigeteket látva például kevesen gondolnak bele, hogy egy átlagos, négytagú család több mint 32 kilónyi műanyag szemetet termel egy év alatt, csak az ásványvizes palackok miatt.

A Q&C erre válaszul, az egészséges és környezettudatos életmód legfontosabb igényeit szem előtt tartva alkotta meg a Nanot, ezt az energiatakarékos, kompakt, környezetbarát vízadagolót, amely forradalmasíthatja a vízfogyasztást. A Nano olyan vízhálózatra szerelhető berendezés, amely a hagyományos és ballonos társaival ellentétben kis helyen is elfér, rendkívül energiatakarékos, használata, valamint karbantartása pedig gyerekjáték.

Tovább…

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner