Leánybúcsú és Legénybúcsú a Cactus Pub-ban!

Cactus-Juice-Pub-Leánybúcsú-helyszín
Leánybúcsú és  legénybúcsú helyszín külön teremmel és welcome drink-kel.
 
Bizonyára nagyon sok mindent szervezel a legjobb barátnőd, testvéred, leendő sógornőd leánybúcsújára. Most már eljutottál az esti programhoz is.  Épp a legjobb party helyszínt keresed.
 
MEGTALÁLTAD!
Legénybúcsú a Cactusban
 
Netán Te szervezed a legénybúcsút? Csináld úgy, hogy az a legjobb legyen! Mi férfiak tudjuk mindegy milyen programok voltak egész nap. Egy legénybúcsú csúcspontja az esti buli. Ehhez keresed a legjobb party helyszínt?
 
MEGTALÁLTAD!
 
A Cactus Juice gastro Pub kevesebb mint 1 perc sétára van az Oktogontól. 1996 óta számos leány és legénybúcsú titkait őrizzük. Mert nálunk van egy mondás.
 
Ami a Cactusban történik az ott is marad!
 
Így hát biztosíthatunk róla, hogy nálunk diszkréten, kellemes környezetben fantasztikus koktélok és finom vacsora után fergeteges partyval koronázhatod meg a leánybúcsút.
 
Érkezéskor megvendégeljük a leánybúcsú összes vendégét egy pohár pezsgővel, a legénybúcsú összes vendégét pedig egy pohár sörrel.
 
De nem csak bulizhatsz, előtte vacsorázhatsz is a Cactusban. Válassz az étlapról bármit vagy kérj személyes ajánlatainkból előre egyeztetve emailen. Szeretnél privát showt ajándékozni a vőlegénynek? Semmi akadálya. Erre is megfelelnek különtermeink.
 
 
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner