Önterülő műgyanta, mint padlóburkolat

mugyanta_padlo_alkotas

Önterülő műgyanta aljzat

A jelen korban egyre népszerűbb, hogy a különböző ipari, mezőgazdasági és egyéb szolgáltató épületek műszaki dokumentációja kötelezővé teszi a műgyanta használatát a objektum legsűrűbben használt aljzatainak burkolása esetén.  Ahhoz pedig, hogy ezek a létesítmények az összes magas szintű kritériumnak és internacionális szabályozásnak eleget tegyenek, az önterülő műgyanta padló lehet az eszményi megoldás.

Önterülő műgyanta: kiváló és kényelmes

Az önterülő műgyanta padlóra szokás még ipari vagy öntött padlóként is hivatkozni, nyilván nem ok nélkül. A műgyantát ugyanis cseppfolyós állapotban, öntéssel borítják rá az előkészített, burkolandó aljzatra. A műgyanta saját tömegének köszönhetően egyenletesen elterül a burkolni szánt területen, amelynek eredményeként egy teljesen sima, lapos és fugamentes sima padlózat kreálódik, mely optimális és tetszetős döntés, nem csak üzemi és kereskedelmi célú létesítményekben, de közintézményekben és otthonokban szintén.

Az önterülő műgyanta padlóknak meghatározóan kettő fajtáját különböztetjük meg. Az alapozó, kissé tapadós felülettel köt meg, aminek köszönhetően az új réteg rögtön, csiszolás nélkül felvihető és azonnal megszilárdul. A fedő réteg ezzel szemben maradéktalanul tapadásbiztos és selymes fényűre köt meg.

Az önterülő műgyanta padló privilégiuma

Nyilván megvan az oka, hogy az önterülő műgyantapadló piacra lépése óta egyre hatalmasabb népszerűségnek örvend. Ennek egyik oka, hogy valóban könnyű higiénikusan tartani, ezen felül időtálló és tartós burkolóanyag, hiszen sokrétegű felépítésének hála képes ellenállni az erősebb volumenű expozícióknak is.

Ezen felül a műgyanta burkolat zsiradék és benzinálló, illetve az összes általános háztartási tisztítószerrel könnyedén karban tartható. Tisztításakor figyelembe kell venni, hogy tartsuk távol az alkoholt-, acetont-, valamint metilén-kloridot tartalmazó vegyszereket, mert azok gond nélkül roncsolják a padló felülső rétegét. Pluszban az önterülő műgyanta valóban igazi színfolt is, tengernyi figyelemfelkeltő színárnyalatban vásárolhatjuk meg.

Tovább: siposcreativ.hu

Telefon: 0630 883 6094 és 0630 916 3972

műgyanta padló készítés

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner