„Nagyanyáink praktikái”

A „Nagyanyáink praktikái” rendezvénysorozatban július 16-án (kedden) 13 órától az elfeledett ízek, a népi ételek kerülnek terítékre a DMK Kismacsi Közösségi Házában ahol a látogatók régi, hagyományos receptekkel is megismerkedhetnek, de lesz ételkóstoló is.

A „Nagyanyáink praktikái” rendezvénysorozatban július 16-án (kedden) 13 órától az elfeledett ízek, a népi ételek kerülnek terítékre a DMK Kismacsi Közösségi Házában (Debrecen-Kismacs, Napraforgó u. 1-3.), ahol a látogatók régi, hagyományos receptekkel is megismerkedhetnek, de lesz ételkóstoló is.
Hosszú évekkel ezelőtt indítottuk útjára a Nagyanyáink praktikái sorozatunkat, amellyel az volt a célunk, hogy az idősebb generáció lelkében, szívében, kezében lévő ismereteket, tudást átadjuk a fiatalabbaknak. Szerveztünk már hagyományos disznótort, szüreti mulatságot, főzést, kenyérsütést, csigacsináló napot. Ezeken az eseményeken az óvodás gyerektől a szépkorúig mindenki részt vett, és kipróbálhatta, megnézhette a különböző munkafolyamatokat.

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner