Az ember, mint energia

Ha minden rendben van az emberi testben, boldogok, nyugodtak, kiegyensúlyozottak vagyunk, akkor harmonikus a rezgésünk, ez a természetes állapotunk, hisz ilyennek születtünk.

Néhány jó tanács, ha úgy érzi, nehezen viseli a feszültséget…

A világegyetemben minden energiából, pontosabban elektromágneses rezgésekből áll.

A minket körülvevő tárgyak és az emberi test is nem más, mint összesűrűsödött  energia.

Ha minden rendben van az emberi testben, boldogok, nyugodtak, kiegyensúlyozottak vagyunk, akkor harmonikus a rezgésünk, ez a természetes állapotunk, hisz ilyennek születtünk.

Bizonyos események hatására ez a harmónia megbomlik, ez lehet például: stressz, félelem, viták, düh, harag. A rezgésünk rendezetlenné válik és betegség alakul ki.

A test öngyógyító erői révén az egyszerűbb elváltozások például: horzsolás a lábon magától meggyógyul.

Ha hagynánk magunknak elegendő időt a pihenésre, nagyon sok problémánk a test öngyógyító képessége révén rendbe jönne.

A testben jelentkező elváltozások, fájdalmak egyértelműen jelzik, hogy a rezgésünk rendezetlenné vált.

Életünkben semmi nem történik véletlenül, mindennek oka van. A fájdalmak, testi elváltozások mind jelzések.

A testünk nagyon jó jelző rendszerünk, folyamatosan figyelmeztet minket.

A probléma csak az, hogy ezeket a jelzéseket rohanó világunkban figyelmen kívül hagyjuk.

Feszültség, idegesség, nyugtalanság, ingerültség, vita mindenkivel hatalmas jelek arra, hogy változtatni kell.

Hogyan? Számtalan módja van annak, hogy hogyan teremtsük meg magunkban a lelki békét, harmóniát. Az első és legfontosabb hogy szánjuk magunkra időt. Mindenki életében van olyan dolog, amit szívesen végez, olyan, ami nyugalommal tölti el. Ez lehet zenehallgatás, sportolás, meditáció, jóga, ima, természetbeni tartózkodás.

A napi sportolással fittebbek, frissebbek leszünk és akarva, akaratlanul több oxigént juttattunk  a szervezetünkbe. Természetbeni barangolás kifejezetten jó hatással van a lelkünkre. A növények, állatok látványa, a friss levegő, a madarak éneke  mind pozitívan hat a lelki egészségünkre.

Fontos még megemlítenem a mindennapi pozitív gondolatokat is, amivel szintén hozzá járulunk energia szintünk emeléséhez. Mindennapi meditációval megteremthetjük magunkban a harmóniát, belső békét, stressz, feszültség távozik belőlünk.

Az energia az emberi testben meridiánokon, csakrákon keresztül áramlik. Amikor a bennünk lévő harmónia megbomlik, ezek az energia rendszerek  " koszolódnak" be.

Egy parapszichológus láthatatlan energiákkal munkálkodik, ezeket az energia rendszereket illetve a testünkben felhalmozódott negatív energiákat érzékeli és el tudja távolítani. 

A beszélgetések során a probléma feltárásával, tanácsokkal, aktuális pozitív gondolatokkal, vezetett meditációval segíti az illetőt problémáinak a megoldásában. (Forrás: Csikos Irén)

 

Ehhez kapcsolódó következő cikkben hamarosan további érdekes gondolatokat olvashatnak kedves olvasóink!

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner