Random Sörweekend

random-sorweekend_budapestportal

Már megint sör? Igen sör! A nyár utolsó olyan hétvégéje, ahol a söré lesz a főszerep. A kisüzemi magyar, belga, cseh, angol söröké. Miért jó ez? Mert jössz és iszod a söröd, sörözöl a nyár utolsó napsugarainak sörünnepében úszva, kortyolva a hab alatt feltárulkozó sörömöket. Ez lesz. Jó mi?

Nem lesz nagy zenebona, meg csinnadratta, nem lesz metapay, de ott lesz az érzés ami miatt jövőre a haverokkal újra eljössz. Sörök mellé a Grill Király és Kolbicéék odateszik az éhségre valót. Csak a szokásos. Semmi új. De cserébe a laza kulináris élvezkedést kimaxoljuk!

Hogy milyen sörök?
Brewdog, Barbár, Primátor, Bombardier, John Bull, Igazi Csíki, Corsendonk, Bernard, Maissel’s Weisse, Holba, Opat, Trooper, Guinness, Krušovice, Estrella, Černá Hora, Weihenstephaner, Oedipus, Delirium, Erdinger, Zubr, Pernstejn, Fóti, Permon, Chodovar, Taxis.

Meg milyen kiállítók?
Grill Király, Karamalz, Kolbice, ChiliOn, Vitéz kürtőskalács, Landana holland sajtok.

Oszt’ programok lesznek-e?
Nem elég program, hogy négy napig sörözöl? Jó akkor lesz még sörivó verseny és sörkóstoló Katona Csabával, aki a Magyar Tudományos Akadémiáról fárad ki, hogy megitasson. Sörrel. Ja tényleg! Majd elfelejtettük. Sétáló zenészek bazseválnak majd, csak úgy "hangulatcsinálás" okán. Jóság?

Na akkor jössz? Gyere, de ne számíts semmi nagy durranásra, nem szeretnénk durrogtatni.
Csak sörözzünk egyet. Egy jó pofa sörrel. A nyárra és az egészségetekre!

Hogyan jutsz el a helyszínre?
A 4-es villamos Újbuda Központ végállomásáig gyere (mely a 4-es Metro hasonló nevű megállója is egyben), onnan eltéveszthetetlen lesz.

Dátum: 2015.08.27-30.
Helyszín: Budapest, 1117. Kőrösy József utca (az Allee melletti sétány)

Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

Csatlakozz a Serfőző közösséghez, hogy minden rendezvényünkről időben informálódj:
https://www.facebook.com/serfozoser

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner