AROMA-TERAPIA.HU

aroma-terapia

Több, mint 10 éve aromaterápiával foglalkozom.
Ez a tudomány a szépség, az egészséges emberi élet és környezet megvalósítására számtalan lehetőséget kínál használóinak.
A terápiás minőségű illóolajok 3 szinten hatnak: testi, lelki, szellemi területen.
Célom, megtalálni az egyén pillanatnyi szükségleteinek megfelelő növényi anyagokat és energiájuk hordozóit.
Ma már a tudomány és a technika megérthetővé és bizonyíthatóvá teszi a természetben rejlő embert segítő erőket, csak alkalmazni kell azokat.
A gyógynövények illata és energiája láthatatlanok, mégis hatékony útitársainkká lehetnek egész életünk mindennapi problémáinak megoldásában, hogy érezhetővé, láthatóvá váljon a hatásuk.

Kinek, mit, mire, miért, mikor, hogyan, mennyit, – a terápia feladata megkeresni, alkalmazni.

Adott ehhez a több, mint 150 féle esszencia, aromavizek, számtalan bázisolaj, fitokeverék, szépségápolási és egészséggel kapcsolatos termék és kezelés.
Egyre többen élvezik áldásos hatásaikat!

Az Oktogon közelében sokan dolgoznak egyoldalú álló vagy ülő munkában egész nap, nekik is könnyen elérhető itt a Ballancer kezelés, amely egy kellemes és hasznos gépi testkezelés. A számítógépes vezérlésű, sűrített levegővel működő hullámmaszázs különböző kozmetikai anyagoknak a bőrbe való felszívódását is fokozza. Ezzel az alakformálás és cellulit kezelése valamint a fáradt lábak felfrissítése is kedvelt, pihentető, passzív „edzés”. Ilyen alkalmakkor is az illóolajos keverékekkel fokozzuk a hatást.

Belátom, hogy a mai élet tempója igényt tart a gyors, látványos, megoldásokra is, ezért az azonnali látható eredményekért az elektrokozmetikai kezeléseket sem mellőzzük.
30 perces bőrfiatalítást MST technológiával -iontoforézis, mikrovibráció, infravörös fény- hyarulonsavat juttatunk a bőrbe, és már lehet tovább szaladni, ha ezt követeli a napi program.

Meggyőződésem, hogy a mindennapi magunkra fordított figyelmet, gondoskodást, rendszerességet semmi nem pótolja. Látom is az ápolási termékeket tétován válogató érdeklődőket az üzletek polcainál…kérdezni lehetne szakembereket!
Attól tartok, hogy e sorok olvasójának már nem kérdés, hogy én mit ajánlanék!

Tanácsadással, kezelésekkel, otthon használatos készítményekkel várjuk az érdeklődőket.
Időpont egyeztetés telefonon 06 30 488 1970,
vagy e-mailben drlengyelnekati@gmail.com szükséges.

Dr Lengyelné Csorba Katalin
okleveles aromaterapeuta,
Panarom szépségterapeuta, imunen technika
mesterkozmetikus

Cím: Bp. VI. Andrássy út 49. III. e 8/a (OKTOGON)
E-mail:drlengyelnekati@gmail.com
web: www.aroma-terapia.hu
 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner