Dr. Mayer László Parapszihológus

mayer_laszlo_csontkovacs_budapest-portal

‘Dr. Mayer László parapszichológus Tradicionális Népi Csontkovács

A közérzetjavítás, kondicionálás, az egészséges életmódra motiválás, és az egészségmegőrzés elősegítése a célja azoknak a szolgáltatásoknak melyekkel várom az embereket. Mint parapszichológus a parapszichológia és természetes regenerálódás gyakorlatával foglalkozom. Mindenki képes meggyógyulni, ha megteremtjük a gyógyuláshoz szükséges körülményeket.  Az „EMBER”, világban elfoglalt helyéről, személyiségének a feltárásával, testi-lelki-szellemi háromszög felderítésével, táplálkozási és életmód tanácsadással, csontkovácsolással segítek a hozzám fordulóknak.

2001-től már hivatás szerűen folytatom azon tevékenységemet, mely következményeként a hozzám fordulok visszanyerték jó közérzetüket, természet adta egészségüket. 2008-ban kiváló eredménnyel végeztem a Tisztaforrás Parapszichologiai és Természetgyógyászati Intézet – Szellemi Gyógyító, és Okkult tanszékein, ahol elfogadott tudományos szintre emeltem képesítéseimet.

2009-től egy gyors diagnosztikai központban folytattam szakmai munkámat, ahol orvosokkal együttműködve képviseltem az alternatív gyógymódok szerepét a modernkori gyógyászatban. Ezzel egy időben részt vettem a Magyar Fejlesztési Intézettel közösen végre hajtott kutató munkában ahol az „AMP homeograf” készülék alternatív diagnosztika jelentőségét vizsgáltuk a hagyományos orvoslás területén, kiemelten kezelve a prevenciót. Ezt bővítettem az Inergetix CoRe® Bioinfomációs és Biorezonanciás diagnosztikai készülék bevezetésének vizsgálatával. A vizsgálatok nagy száma (több ezer fő) tette lehetővé azt a szakmai tapasztalatot, amit magaménak mondhatok.

2011-ben szakmai bizottság előtt megvédtem parapszichológusi diplomámat és parapolikus ‘doktori címet szereztem. A diploma a benne feltüntetett (nem konvencionális) alternatív tudományágban, a vizsgáztató intézmény által elismert tudás szintjének ad rangot/címet.

 

Mi a parapszichológia?

A parapszichológia egy újkori tudományág, mely annak a világnak a törvényszerűségeivel foglalkozik, mely bennünk van, és egyben körbe vesz minket. Mint ilyen, magában tart minden olyan, már réges-régen feltárt, de sokáig titkosnak tartott (okkult, spirituális, gnosztikus tudást, kabbala-t, szakrális jelképrendszert, stb.) ismeretet, vagy új, még kutatásra szoruló információt, tudást (extrapszichológiát, enionikát, extraszenzorikát, bio- és pszicholokációt stb.), és a legújabb tudományos ismereteket (N.L.P.-t, pszichológiát, anatómiát, kvantumfizikát, stb.), mely az EMBER-rel és környezetével foglalkozik. Valamint foglalkozik egyes, az emberi tapasztalással kapcsolatos szokatlan jelenségek természettudományos és bölcseleti vizsgálatával. Parapszichológusa válogatja, hogy ennek a nagyon sokrétű és szerteágazó tudománynak mely részével foglalkozik.

Tevékenységemet az alábbi tudományok és ezek szintézisei segítik:

– Extrapszichológia (Kronobiológiai pszicho genetika, betegség okok és következményeik, metafizika, pszi sebészet, filozófia), N.L.P.(Neuro Longvisztikai Programozás), Karma asztrológia, Numerológia, Pszichológia, Tarot, Radiesztézia, Tradicionális China Medicina, Ajurvédikus gyógyászat, Grafológia, Szu-jok, Tradicionális népi-csontkovácsolás, REIKI, Talpmasszázs,EFT(Érzelmi Felszabadítási Tecnika) LemErgy(Lemúriai Egészséget Szolgáló Módszer)stb….

Weboldal: www.mayerlaszlo.hu
Facebook: Mayer László 'doktor

 • Cím: 1067 Budapest VI. ker. Teréz krt. 25. szám I. em 11. (44-es kapu csengő)
 • Telefon: +36 20 9751 714
 • E-mail: mayer.ambulance@gmail.com
 • Nyitvatartás: H-Sz-P: 9-20h, K-Cs: 8-14h,
  Előzetes egyeztetés alapján.
 • 1067 Budapest VI. ker. Teréz krt. 25. szám I. em 11. (44-es kapu csengő)
 • +36 20 9751 714
 • mayer.ambulance@gmail.com
 • Nyitvatartás: H-Sz-P: 9-20h, K-Cs: 8-14h, Előzetes egyeztetés alapján.
 • Cím:
  1067 Budapest VI. ker. Teréz krt. 25. szám I. em 11. (44-es kapu csengő)
 • +36 20 9751 714
 • mayer.ambulance@gmail.com
 • Nyitvatartás: H-Sz-P: 9-20h, K-Cs: 8-14h,
  Előzetes egyeztetés alapján.

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner