Alidya – a nőies név az új csodafegyvert, a cellulit bontó injekciót jelzi

anticellulit_budapest_newbeauty5k

Mi emberek különbözünk egymástól. Mindannyian egyediek vagyunk, így a bőrünk is máshogy néz ki, és viselkedik az őt érő külső és belső hatásokra. Mégis vannak olyan bőrproblémák, amely többségünket egyformán érinti. Ilyen – az elsősorban hölgyek életét megkeserítő – cellulitisz. 

Alidya cellulitbontó injekció 

Aki valaha vágott már bele cellulit elleni küzdelembe, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról is van szó. Az újabbnál-újabb kezelések sajnos többnyire csupán mérsékelt sikerrel kecsegtettek – egészen mostanáig! Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor ugyanis behatóan tanulmányozta a cellulit anatómiáját és keletkezésének okait, végül új felfedezéseit egy rendkívül hatékony csodafegyverben kamatoztatta: kifejlesztette az Alidya cellulitbontó injekciót.

Hogyan hat az Alidya?

A kötőszövetbe juttatott cellulit elleni hatóanyag-koktél simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez, mivel az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.
 

Hogyan történik az Alidya kezelés?

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függően 7 – 12 alkalom. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számolnak be. Mivel a szúrás mélysége viszonylag csekély, minimális kényelmetlenséggel jár. Ha valaki érzékeny, természetesen felszíni érzéstelenítő krémmel előkezelve a területet történik a beavatkozás. A kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt, amellyel tartóssá tehetjük az elért eredményt. A kúra évenként ismételhető, a kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

 


.

 

NEW BEAUTY ORVOS-ESZTÉTIKAI KÖZPONT

1137 BUDAPEST XIII. kerület, Radnóti utca 9 I. emelet 4. 14-es kapucsengő

Bejelentkezés:  +36 30 4477826

http://www.newbeauty.hu/hu/kapcsolat

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner