Good by cellulit jöhet a bikini!

1_cikkhez_ good by cellulit (1)

 

Hamarosan jön a fürdőruha szezon, a nagy leleplezés! Lehet, hogy csak 1-2 kg-mal vagyunk „gazdagabbak”, de az is lehet, hogy nem, és elborzaszt a tűkör, amikor belenézünk és látjuk a huplikat, gödröket a bőrünkön. Látjuk a nem oda való lovagló nadrágot, avagy a derekunkat vastagít  fidreket-fodrokat.

 

Nem jön rám a nadrágom, mit tegyek?

Első gondolatunk ilyenkor, hogy „jöjjön egy drasztikus diéta”. A második gondolat a sport. – Oké, persze, vágjunk bele valami sportba, de a narancsbőr nem tűnik ám el az első szigetkör után és a popó alatt keletkező második popó sem. Mit tehet ilyenkor az ember? Profira bízza a megoldást. Szerintünk. Számunkra sok-sok éve már a High Care Centerek azok, amelyek messzemenően a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper kiszolgálás és szakértelem. Az első és legfontosabb az, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket.

Megvizsgálnak bennünket, illetve felmérik az állapotunkat és ez alapján javasolnak kezelési módszereket. Úgynevezett differenciált cellulit terápiával dolgoznak. Ezt Rudolf Weyergans hívta életre, az orvos-szociológust szakmai körökben cellulit-pápának is nevezik. Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care centerekben:

  • salaktalanítás,
  • a zsír anyagcsere aktivizálása,
  • a súlycsökkenés,
  • a kötőszövet feszesítés és a vérkeringés javítása.

Így néhány kezeléssel eltüntethetjük a lerakódott zsírt, a narancsbőrt is normalizálhatjuk és hát új kontúrokat rajzolhatunk magunknak – plasztikai sebész nélkül. A legmodernebb gépek segítségével történik mindez, és úgy, hogy nem kell nagyon fájdalmas eljárásoknak alávetnünk magunkat. Pihenünk, miközben szépülünk. Ez elég jó, nem?! És, hogy még legyen hab a tortán, nem csak az alakunkat tökéletesíthetjük, faraghatjuk le a felesleges hájacskákat, gödröket, hanem a ránctalanításért is tehetünk. De ez majd egy másik történet lesz, a lényeg, hogy aki karcsúsodni szeretne, vagy formálódni, a High Care Centerekben találja meg a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást!

 

Még ma jelentkezzen  be a High Care Centerbe!

link: http://www.highcarekozmetika.hu/

A „budapest-portál” olvasói ingyenes állapotfelmérésben részesülnek!

High Care Center – Budapest, XIII. kerület, Tutaj u. 3-5.

Telefon: +36 1 3310 149,  +36 20 360 6775

E-mail: info@highcarekozmetika.hu

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner