Hűsítő termékek nyárra

husito_matrac_kutya_budapest

Itt a nyár, jön a kánikula, mindenki a strandra, a hűvösbe vágyik. Nincs ez másként kis kedvenceinkkel sem. Ráadásul némelyik hatalmas bundával rendelkezik, ami még nehezebbé teszi a forró nyári napokat. Hogyan is tudnánk könnyebbé tenni nekik ezt az időszakot…?

A Trixie új termékei enyhülést biztosítanak minden kutya számára. A teljes értékű hűsítő hámok, nyakörvek vagy nyaksálak az eb megfelelő hűsítését teszik lehetővé. Ha pedig kirándulni támad kedvünk, ne feledjük otthon a hordozható fekhelyet, ami szintén hűs pihenést tud adni kedvencünk számára. Ha túrázni indulnánk, semmiképp ne hagyjuk otthon a kulacsot és a hordozható itatót, hiszen a nagy melegben nélkülözhetetlen kutyáink számára a folyamatos vízpótlás.

Ahogyan magunkról is gondoskodunk, kedvenceinknek is szüksége van a törődésre, még ha nem is tudják szavakkal kifejezni. A Trixie termékek széles választékát megtalálhatja a Piac-O-Zoo üzletében, az újpesti piac sarkánál. Minden, amire kisebb vagy nagyobb kedvencének szüksége lehet. 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner