Lakóközösségi napok – Augusztus 31.

lakokozossegi napok_0831_ujlipocia

Hagyományos helyszínünk a Gyöngyösi sétány, amely virágos környezetben várja a környéken lakókat egy kis délutáni kikapcsolódásra. A sétány ez alkalommal társasjátékokat, bábkészítést, rajzversenyt, kutyajátszóteret kínál kicsiknek, nagyoknak, felnőtteknek és nem maradhat ki az óriáscsúszda sem. Ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérés, védőnői tanácsadás, és erő- és állapotszint felmérés ismét megtalálható lesz rendezvényünkön. Be lehet kapcsolódni érdekes környezetvédelmi játékba, illetve ki lehet próbálni a hangszerkészítést és különböző hangszereket is.

 

A bűnmegelőzési programot kiegészíti a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár regisztráció. A színpadon, ütős- és könnyűzene, zumba, délszláv és magyar néptánc várja a látogatókat. Lesznek sportjátékok és a megnyert „tallérokat” is be lehet váltani.

 

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda.

A részvétel díjtalan!

 

Időpont: 2017. augusztus 31. csütörtök, 15.00

Helyszín: Gyöngyösi sétány (XIII.kerület)

 

Forrás: 13.kerulet.ittlakunk.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner