Lakóközösségi napok – szeptember 14.

lakokozossegi napok_20170914_ujlipocia

Az esztendő záró Lakóközösségi Napjára az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ előtti parkban kerül sor, ahová várjuk a környéken lakókat egy kis kora őszi kikapcsolódásra.

 

Társasjátékok, sakkozás, játékvasút, bábkészítés, rajzverseny, kutyajátszótér nyújtanak kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek kellemes perceket. A gyerekek kedvence, az óriáscsúszda és a cash box sem maradnak el. Ingyen vehető igénybe a vérnyomás-és vércukorszínt mérés, a védőnői tanácsadás, a Callanetics és Pilates torna kipróbálása. Aki igényli, az erő-és állapotszint felmérésen is részt vehet. A bűnmegelőzési programot pedig kiegészíti a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár regisztráció. A színpadon bábműsor, könnyűzene, gitár és harmonika muzsika, zumba, néptánc és táncház várja a látogatókat. A sportjátékok közül a tollaslabda és a bocsa kínál szórakozást az érdeklődőknek és lesznek „talléros játékok” beváltható ajándékokkal. Ha valaki az év minden Lakóközösségi Napján részt vett és ezt a programfüzet pecsétjeivel is igazolja, az sorsolás útján értékes nyereményhez jut!

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda.

A részvétel díjtalan!

 

Időpont: 2017. szeptember 14. csütörtök, 15.00h

Helyszín: József Attila Művelődési Központ előtti park

 

Forrás: 13.kerulet.ittlakunk.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner